titel
Logo Ria

rond
alternatieve menubalk

GELAATSVERZORGING


Gelaatsverzorging is een van de meest gevraagde behandelingen in mijn instituut, vandaar ook de keuze uit een aantal specifieke behandelingen waarbij de collageen- en thermische masker behandelingen worden aangepast aan uw persoonlijke huidtype. Alle mensen zijn trouwens verschillend!
Gelaatsverzorging met Alginaat Peel-off-maskers.
  • Behandeling op basis van algen en wieren
  • Algen zijn rijk aan polysachariden, één van de balangrijkste bouwstenen voor een jeugdige en gezonde huid
  • Aangepaste maskers voor:
GELAATSVERZORG

Nieuw

"AHA" Peeling van binnenuit

Onze huid heeft een natuurlijk vernieuwingsprocess, namelijk door afschilfering van de dode huid. Veroudering vertraagt dit process, wat leidt tot een opstapeling van dode huidcellen. Resultaat: onregelmatige huidskleur, doffe huid enz...

 

 

AHA's exfolieren de huid, zij helpen het cellulaire cement op te lossen dat de dode huidcellen samen houdt. Zij helpen het stimuleren van hyaluronzuur, wat zoveel betekend als het vochtverlies tegen gaan, DUS......
  • Verbetering van ongewenste pigmentvlekken
  • Verbetering van de huid
  • De huid wordt vochtiger, helderder en jeugdiger
  • Vermindering van de rimpels
  • AHA's maken talg vloeibaar dus verbetering van acné, puistjes, comedonen.

MESO-NEEDLING

Inbrengen van Meso-werkstoffen in het gelaat, HYALURONZUUR en andere werkstoffen tegen rimpels.  

Nieuw

ADVANCED HYDROGEL PATCH

Een antirimpelmasker met hoge concentratie werkstoffen. Dit patch masker heeft dezelfde progressieve verspreiding van de ingredienten in de huid als de medische patch, zoals nicotine. Dit betekent dat de actieve ingredienten van dit masker progressief en langdurig versreid worden in de huid.

Nieuw

TX Carboxy Therapy Een therapy die bestaat uit het aanbrengen van zuurstof en hyaluronzuur onder de huid. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom ook onder de glucose bouwstenen. Het zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Problemen met gewrichten en weefsel kan ook veroorzaakt worden door een tekort aan deze stof. Deze therpy wekt dan ook hydraterend en heeft een bijzonder anti-agingeffect.

kb1 Schoonheidsinstituut Ria - Molsebaan 53 - 2480 Dessel - Tel.: 014-37 88 26
©webdesingner