Whitening voor stralend witte tanden

Doet de behandeling pijn?

Kies je ervoor om bij White je tanden te laten bleken, dan kies je ook voor een dieptereiniging. Het is een volkomen veilige en pijnloze behandeling, zonder peroxides!

Wat met kronen of vullingen?

Het is geen probleem als je kronen of vullingen in het front hebt. Er kunnen natuurlijk geen verkleuringen in de kronen of vullingen dringen, maar er kan wel aanslag op komen. Daardoor lijken de kronen of vullingen ook donkerder. Dat gaat er volledig af tijdens de behandeling, zodat het gebit er als één geheel uit ziet na de behandeling.

Mag ik eten na de behandeling?

Na de behandeling mag je NIET direct eten of drinken, je dient 24 uur rekening te houden met wat je eet. Het is niet aanbevolen om de eerste 4 uur na het bleken producten te nuttigen die kleurstof bevatten. Ook raden we de eerste 24 uur roken sterk af.

Gebruik van peroxides?

Doordat een bleekbehandeling geen peroxides bevat is er geen sprake van gevoeligheid tijdens of na de behandeling. Onze gebruikte Whiteninggel bevat alleen natuurlijke ingrediënten, ook geen andere chemicaliën.

Bijwerkingen?

Een whiteningbehandeling is volkomen onschadelijk voor het gebit. Er zijn geen bijwerkingen na een whitening behandeling. De kans op gaatjes wordt door deze behandeling zeker niet vergroot. Mocht je voor de behandeling last hebben van gevoelige tanden, dan wordt het door een bleek behandeling zeker niet erger.

Hoe vaak mag ik deze behandeling herhalen?

Doordat we met een non-peroxide whiteninggel werken, mag je deze behandeling herhalen zo vaak je maar wenst.

Hoelang duurt een behandeling?

Wij werken met een revolutionaire techniek waardoor de behandeling slechts een 20-tal minuten in beslag neemt.

Hoe wit worden mijn tanden na een Whitening behandeling?

De kleur van de tanden is genetisch bepaald, daardoor heeft niet iedereen dezelfde kleur van tanden. Dat geldt ook voor de tint van de tanden na de behandeling. Voordat de behandeling begint bepalen we de huidige kleur aan de hand van een shade-guide, zodat we na de behandeling kunnen aantonen wat het verschil van tint was.