Tanning & Bruinen

Wat is spray tanning? Waarom werkt het?

Dihydroxyacetone (DHA) is een kleurloze stof die wordt gewonnen uit suikerriet. Dit is het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing welke wordt gesprayd op de huid. Aangebracht me een speciale lagedruk spraymachine werkt de DHA oplossing in op de proteïnen en aminozuren in de bovenste laag van de huid en zorgt voor een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van je behandeling, is puur een kleur voor je tanning professional om te zien dat de huid egaal is gedekt. In 8-10 uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld.

Is het veilig?

Ja, heel veilig. Een sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10 - 14 dagen in de zon, maar zonder de nadelige effecten.

Hoe bruin word ik?

Je tan resultaten hangen af van hoe goed je natuurlijk bruin wordt. Hoe bruiner je wordt in de zon hoe donkerder je tan wordt. Veel mensen letten op de intensiteit van hun tan; lichter in de wintermaanden, donkerder in de zomermaanden. Een dubbele spray behandeling (d.w.z. als je een tweede tanning binnen 48 uur doet na je eerste afspraak) zal je helpen donkerder te worden met superieure resultaten.

Hoelang gaat mijn sunless tan mee?

De tan zal ongeveer 5-10 dagen blijven zitten, afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging, je levensstijl en een juiste scrub voorafgaand aan de behandeling. Een sunless tan vervaagt net als bruin door de zon. De huid werpt dode huidcellen af, je tan zal hierdoor verdwijnen dus het is belangrijk om dagelijks te hydrateren.