Ontharen

Ontharingen met hars

Ongewenste haartjes in gelaat of op het lichaam worden moeiteloos verwijderd met striphars of met filmhars. Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones zoals gelaat, oksels en bikinilijn. Het is een zeer zachte, bijna pijnloze ontharing.

Definitief ontharen

IPL ontharing

Maak nu een einde vaan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Met behulp van de technisch hoogwaardige MedCos® IPL methode wordt in het haartje de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Elektrische ontharing

Electrische ontharing is een vorm van definitieve ontharing. Door coagulatie (verbranding) met een naaldje worden de haarwortels één voor één verbrand. Deze methode is met name geschikt voor de kleinere gebieden, zoals kin, bovenlip en buik.Grotere oppervlaktes kunnen ook behandeld worden, echter dit kost wat tijd.

Ook voor witte en grijze haren kan deze techniek toegepast worden, zoals de afwerking bij IPL behandeling. De overgebleven witte haren na IPL worden dan verwijderd met deze methode, om een max. ontharing te bekomen.