MedCos IPL

Definitief ontharen

Maak nu een einde vaan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Met behulp van de technisch hoogwaardige MedCos® IPL methode wordt in het haartje de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Spinnetjes op de benen

Met de MedCos® IPL methode kan Spider naevi effectief en veilig behandeld worden. Spider naevi zijn storende verwijde bloedvaatjes veelal voorkomend op de bovenbenen, beter bekend als "spinnetjes" of "spiders".

Met de MedCos® IPL methode kunnen deze storende verwijde bloedvaatjes "spinnetjes" zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd/vervaagd door middel van het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

Couperose

Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van couperose behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes worden verwijderd door het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

Met de MedCos® IPL methode kan couperose effectief behandeld worden. Het licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt waarna de couperose zal verdwijnen.

Acné

Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van acné zeer effectief en veilig behandeld worden. De huid zal tot rust komen en de acné zal zienderogen verminderen.

Met de technische hoogwaardige MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van acné effectief behandeld worden. Het gepuliseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de bacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acné.

Huidverjonging

Met de MedCos® IPL methode kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat zal gezonder, frisser en jonger tonen.

Het hoog energetisch gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.