Manicure & Pedicure

De handen worden weleens de werktuigen van het menselijk lichaam genoemd, maar verzorgde handen zijn zeker niet in het minst het visitekaartje van uw hygiënische uitstraling. Knippen, vijlen, lakken van de nagels, het kan allemaal. Een massage van de handen geeft een rustgevend en ontspannend gevoel, stimuleert de bloedsomloop én verzacht gewrichtspijnen! Een Paraffinebad hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en is een perfecte verjongingskuur voor je handen!

Het valt niet te ontkennen dat onze voeten dagelijks heel wat te verduren krijgen, zij dragen het hele lichaamsgewicht voor meer dan 50% van een etmaal! Niet verwonderlijk dus dat hierbij met regelmaat problemen kunnen ontstaan. Een regelmatige voetverzorging kan deze lastige kwalen verhelpen of beter nog, voorkomen! Het verwijderen van eelt, knippen en vijlen van de nagels, verwijderen van likdoorns, ingegroeide nagels enz.... het kan allemaal.

Massage van voeten en onderbenen bevrijd je van het "zware-benen-gevoel" en een Paraffinebad met TEA TREE olie zorgt dan weer voor intensieve desinfectie en een ideale zuurstofopname, wat de bloedsomloop stimuleert en je een kalmerend en ontspannend gevoel geeft!

Vraag vrijblijvend info over alle mogelijke behandelingen apart.