Gelish nagels

Op zoek naar Gelish nagels? Dan zit je hier goed. Bij schoonheidsinstituut Ria kan u Gelish nagels laten plaatsen. Gelish is zeer populair geworden, het is een techniek om nagels te lakken met een zeer langdurig resultaat tot gevolg. Gelish is een zeer groot succes in Amerika en ook zeer succesvol in Vlaanderen!

Gelish is het complete Soak Off Gel systeem wat binnen iedere professionele salon past. De nagelstudio, de pedicure praktijk en voor in de schoonheidssalon. Gelish is een een combinatie van gel en nagellak. Het is een werelds nummer 1 soak-off gelnagellak die u in verschillende lagen aanbrengt en moet laten uitharden onder de uv-lamp. Het resultaat is verbluffend:

  • Geen schade aan de natuurlijke nagel
  • Schone en frisse uitstraling
  • Oneindig veel kleuren

Gelish breng je aan als een lak, maar geeft het resultaat van een gel, die minimaal twee weken een schitterend resultaat geeft. Met de keuze uit verschillende Gelish kleuren is er voor ieder wat wils.
 

Gelnagels

Spijtig genoeg zijn sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om de nagels te verstevigen, om het nagelbijten af te leren, of gewoon om mooie nagels te hebben, zijn gelnagels de oplossing.