Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging is een van de meest gevraagde behandelingen in mijn instituut, vandaar ook de keuze uit een aantal specifieke behandelingen waarbij de collageen- en thermische masker behandelingen worden aangepast aan uw persoonlijke huidtype. Alle mensen zijn trouwens verschillend!

Gelaatsverzorging met Alginaat Peel-off-maskers.

Behandeling op basis van algen en wieren. Algen zijn rijk aan polysachariden, één van de belangrijkste bouwstenen voor een jeugdige en gezonde huid.

TCA Peeling

Bij een chemische peeling TCA wordt een vloeistof TCA (trichloorazijnzuur) op de huid aangebracht, waardoor de bovenste cellagen afschilferen. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen en elastine, zodat een gladdere, zachtere en frissere huid verschijnt. Typisch voor een TCA peeling is de "frosting": de huid wordt tijdens de behandeling "witter" gedurende een vijftal minuten. Dit helpt de specialist om de diepte en de veiligheid van de peeling te bepalen.

Er bestaan meerdere concentraties TCA (18%, 20%...). Hoe hoger de concentratie, hoe efficiënter de peeling.

"AHA" Peeling van binnenuit

Onze huid heeft een natuurlijk vernieuwingsproces, namelijk door afschilfering van de dode huid. Veroudering vertraagt dit process, wat leidt tot een opstapeling van dode huidcellen. Resultaat: onregelmatige huidkleur, doffe huid enz...

AHA's exfolieren de huid, zij helpen het cellulaire cement op te lossen dat de dode huidcellen samen houdt. Zij helpen het stimuleren van hyaluronzuur, wat zoveel betekend als het vochtverlies tegen gaan, dus...

  • Verbetering van ongewenste pigmentvlekken
  • Verbetering van de huid
  • De huid wordt vochtiger, helderder en jeugdiger
  • Vermindering van de rimpels
  • AHA's maken talg vloeibaar dus verbetering van acné, puistjes, comedonen.

Meso-Needling

Inbrengen van Meso-werkstoffen in het gelaat, hyaluronzuur en andere werkstoffen tegen rimpels.

Advanced Hydrogel patch

Een antirimpelmasker met hoge concentratie werkstoffen. Dit patch masker heeft dezelfde progressieve verspreiding van de ingrediünten in de huid als de medische patch, zoals nicotine. Dit betekent dat de actieve ingrediünten van dit masker progressief en langdurig verspreid worden in de huid.

TX Carboxy Therapy

Een therapy die bestaat uit het aanbrengen van zuurstof en hyaluronzuur onder de huid. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom ook onder de glucose bouwstenen. Het zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Problemen met gewrichten en weefsel kan ook veroorzaakt worden door een tekort aan deze stof. Deze therapie werkt dan ook hydraterend en heeft een bijzonder anti-agingeffect.

Peeling Pro solutions

Verwijderd dode huidcellen, stimuleert de collageen-en elastinesynthese (om elasticiteit en huidveroudering tegen te gaan). De huid is diepgaand gereinigd, het celmetabolisme is gereactiveerd en rimpels en lijntjes vervaagd.

Droge huid: de huid wordt gehydrateerd.
Vette huid met neiging tot acné: de talgfunctie wordt geregeld.

Na de behandeling merkt u de resultaten meteen: stralender teint, huidstructuur ziet er beter uit en fijne rimpels en pigmentplekken zijn vervaagd.